GdaPolis
Gdańsk

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PGE Arena Gdańsk
Autor Wiadomość
Danziger 

Wysłany: 2009-08-29, 22:08   

gnysek napisał/a:
największa dyskusja dotycząca naszego stadionu :)

gdyby tak ilość przechodziła w jakość :P

Galeria zdjęć Metropolii Gdańskiej
Norweski tłumaczenia

gnysek 

Wysłany: 2009-08-30, 16:16   

Nom na ostatnich stronach zaczynają się jakieś zbędne kłótnie, ale widzę, że to chyba jakiś "kibic" Lechii, bo koniecznie walczy o te zielone krzesełka. Nie rozumiem tych ludzi, dla nich wszystko co nie jest "biało-zielone" jest złe, a prawda jest taka, że ta drużyna gra jak ostatnie ciapciaki, a "kibice" czynią więcej szkód niż to warte. Moim zdaniem, to Lechia powinna mieć całkowity zakaz gry na tym stadionie, albo na EURO 2012 nie będzie na nim już żadnych krzesełek, połowy bursztynowych płyt z poliwęglanu, w kiblach pokradną sedesy, a ściany będą pomazane sprejem. Nie to, żebym miał coś do drużyny, ale do naszych pseudokibiców którzy są po prostu zdrowo po**bani.

Danziger 

Wysłany: 2009-08-30, 21:00   

wybacz ale jestem kibicem Lechii Gdańsk i nie mogę zaakceptować agresji chociażby w słowach ciaptaki itp w taki sposób nie określiłbym nawet nielubianej drużyny.

Co do dyskusji na SSC (przyznaję trochę już mnie tam nie było ale ludzie się nie zmieniają) - wyrażają się o czymś czysto powiedzmy teoretycznie - tzn wątek nt Stadionu w Letnicy jest bardzo popularny ale wypowiadają się osoby które nigdy lub bardzo dawno nie były na meczu. Dyskusja jest powtarzam nt stadionu piłkarskiego, wypadałoby być na meczu. Po wtóre stadion jest dla ludzi a nie odwrotnie.

Natomiast zupełnie nie wiem czy zastanawiałeś się na stwierdzeniem
gnysek napisał/a:
Moim zdaniem, to Lechia powinna mieć całkowity zakaz gry na tym stadionie, albo na EURO 2012 nie będzie na nim już żadnych krzesełek, połowy bursztynowych płyt z poliwęglanu, w kiblach pokradną sedesy, a ściany będą pomazane sprejem

Euro 2012 będzie trwać 3 tygodnie ( w sumie) w Gdańsku odbędą się 4 mecze (1 grupowy + 1 ćwierćfinał) - przez kolejne lata stadion ma niszczeć bo tak sobie ktoś "wymyślił"

Lechia Gdańsk dla której jest ten stadion budowany będzie grała kilkadziesiąt meczy rocznie przez kolejne 20 -30 lat (liczę do kolejnej renowacji taki jest okres pomiędzy modernizacjami Santiago Bernabeu).

więc dla kogo jest ten stadion budowany dla kibiców zapełniających stadion corocznie po kilkadziesiąt razy czy dla 4 meczy????

Tak więc o kolor powinno się pytać GOSPODARZY czyli Lechistów.

A co do zarzutów odnośnie połamanych krzesełek itp widać że NIGDY NIE BYŁEŚ NA LECHII.

pod koniec 2007 roku zostało zamontowanych na Lechii ponad 4 tys krzesełek z oparciami teraz w sumie jest ich ok. 8 tys sprawdź ile z nich zostało uszkodzonych przez 2 lata użytkowania wg mojej wiedzy 2-3 sztuki

A co koloru to jest mniej więcej tak jakby goście w Twoim domu decydowali o kolorze Twoich ścian.

a na koniec mała ściąga ze strony euro.gdansk.pl

Stadion na Letnicy

Kraj: Polska
Miasto: Gdańsk
Klub: KS Lechia Gdańsk
Pojemność: 44 000 widzów
Wymiary: 227 x 197 x 45 metrów
Powierzchnia: 33,9 ha wraz z otoczeniem
Projekt: RKW Rhode Kellermann Wawrowsky
Czas budowy: 2008 - 2010
Koszt: 623 mln zł
UEFA EURO 2012TM: w ramach rozgrywek odbędą się tu 3 mecze grupowe i 1 mecz ćwierćfinałowy

Norweski tłumaczenia
Ostatnio zmieniony przez Danziger 2009-08-30, 23:53, w całości zmieniany 1 raz  

Danziger 

Wysłany: 2009-08-30, 21:04   

i tradycyjnie zdjęcie

oraz filmik z tuby z postępu prac 27.01 - 22.08.09

film YouTube

Norweski tłumaczenia

Danziger 

Wysłany: 2009-09-02, 21:52   

sprawa barw Lechii z którymi dzielnie walczy Kruszyński na przyszłym stadionie ... Lechii zatacza co raz szersze kręgi sprawą zainteresował się sam premier Tusk i mam nadzieję że arogancja Kruszyńskiego zostanie utemperowana

Norweski tłumaczenia

Danziger 

Wysłany: 2009-09-04, 20:51   

gnysek napisał/a:
Polecam ten temat: ... i chyba największa dyskusja dotycząca naszego stadionu :)

no właśnie wchodzę dzisiaj na ww forum patrzę cisza wiatr tylko hula wie ktoś dlaczego na SSC zamknęli wątek komuś inwestycja przestała się podobać?

mnie coś pachnie tym że było to wszystko sterowane :P

ps jak na razie Gdapolis to jedyne forum dotyczące Stadionu piłkarskiego w Gdańsku na euro2012

Norweski tłumaczenia

Chris 

Wysłany: 2009-09-04, 21:33   

Bo zaczęli po raz kolejny durny offtop o siedzeniach ;)

MT 
Monter Trismegistos

Wysłany: 2009-09-04, 22:04   

Czemu durny? Ja kibicem nie jestem, na Lechię nie chodzę. Ale mimo wszystko uważam że krzesełka powinny być biało zielone.

Danziger 

Wysłany: 2009-09-04, 22:14   

Chris napisał/a:
Bo zaczęli po raz kolejny durny offtop o siedzeniach ;)

siedzenia są częścią stadionu ... kolor również

a forum jest w celu dyskutowania a nie zamykania dyskusji

mnie raczej się wydaje że są otumanieni efektem działań tych wstrętnych kibiców

kolor już był przecież ustalony :P

ps z mojego nasłuchu internetowego wynika że ważna osobistość tego forum dostała "bana" ale niestety nie mogę potwierdzić gdyż całe forum jest zamknięte ;/

Norweski tłumaczenia

Chris 

Wysłany: 2009-09-05, 01:15   

Kto niby? ;)

Danziger 

Wysłany: 2009-09-05, 10:38   

Chris napisał/a:
Kto niby? ;)

rzecznik BIEGu i jestem bardzo ciekawy czy to prawda :D

Norweski tłumaczenia

Jacko 

Wysłany: 2009-09-05, 11:42   

Danziger napisał/a:
rzecznik BIEGu i jestem bardzo ciekawy czy to prawda :D
Że niby co? Za dużo powiedział?

Chris 

Wysłany: 2009-09-05, 16:57   

http://www.skyscrapercity.com/member.php?u=442484

Nie został zbanowany. Jego obecność sprawia, że nawet nie wchodzę już na ten wątek. Wazelina może zalać mi klawiaturę.

:P

Danziger 

Wysłany: 2009-09-05, 23:08   

nie zauważyłem jeszcze gościa na forum więc nie ma dowodu ale jest weekend ma szczęście :)

ale daty logowania potwierdzają ograniczenie aktywności ciekawe, ciekawe gościu aktywnie działa a tutaj nie odpowiada na pytanie "ban" jak nic :D

Norweski tłumaczenia

Chris 

Wysłany: 2009-09-06, 00:38   

Może aktywny jest tylko od pn-pt w godzinach 8 - 16 :D Jakby miał bana, to byłby stosowny komunikat pod nickiem.

Odpowiedz do tematu